Как да заредя #1

Свалете приложението
Fines Charging

За да откриете станциите в мрежата на Fines Charging, както и да заредите на тях, просто свалете приложението Fines Charging.

Как да заредя #2

Удобно зареждане без нужда от приложение

След като имате вече акаунт във Fines Charging, създаден през приложението ни, можете да активирате допълнителни начини за зареждане.

RFID карта

Можете да си поръчате физическа карта за зареждане през приложението ни и ние ще Ви я доставим с куриер. С нея можете да пускате и спирате зареждания на нашите зарядни станции без да се налага да ползвате приложението ни.

Autocharge

След няколко зареждания на станциите ни, които поддържат Autocharge, можете да пуснете от приложението ни автоматично засичане и пускане на зареждане на автомобила Ви без да се налага да използвате дори карта за зареждане.

Как да заредя #3

Зареждане
за гости

Ако не желаете да си създавате акаунт в мрежата ни, можете просто да заредите като гост и предплатите зарядната си сесия с Apple Pay, Google Pay или банкова карта.

За целта просто сканирайте QR кода на станцията и последвайте инструкциите на телефона си.

Как да заредя #4

През някой от стотиците ни роуминг партньори

Fines Charging е в роуминг отношения с всички големи европейски мрежи, както и със собствените услуги за зареждане на автомобилните производители.

Нашите партньори